sábado, 2 de marzo de 2019

Quarta setmana de pràctiques: del 25 de Febrer al 1 de Març


Altra setmana que passa sense adornar-se’n i ja he arribat a l’equador de les hores de pràctiques que tinc que realitzar al centre.
La setmana començava com bé sent l’habitual, dirigint a alguns grups d’ESO de la professora Angy, sobretot aquells que estan practicant el Raspall i proposant l’escalfament d’alguns grups del meu tutor Raúl, que estan amb el Rugbi Touch i el voleï. Encara que en aquesta setmana ja m’he encarregat de proposar-los els exercicis a tots/totes els/les alumnes que tenen nivell 1 en “toc de dits”, donant-me la suficient oportunitat de dirigir i corregir-los de manera més individualitzada i millorant en alguns casos aquesta tècnica bàsica i essencial per a la seua pràctica en grup.
Amb aquesta tècnica em aconseguit una atenció més personalitzada en cada alumne/a, l’oportunitat de encarregar-me d’un xicotet grup, i preparant-me per a un grup més nombrós.
Altra de les coses que he començat a incloure a les meues hores al centre es la recerca de la informació sobre aquest, és a dir, aquells aspectes que ens demanen a pràcticum II, com la organització del centre, el PEC que utilitzen, el departament d’orientació, la tutoria, les reunions... i que deguem introduir en el nostre bloc de la UMH.
La veritat que en cada centre hi ha una gran quantitat de treball realitzat i que no s’aprecia per a que cada alumne/a reba l’ensenyament-aprenentatge més adequat a les seues possibilitats.
Fins la propera setmana


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Dia de l'Esport Inclusiu

Conforme digué la setmana passada, hui 5 d’Abril ha estat el “Dia de l’Esport Inclusiu” a l’IES Número 3 de Dénia. Com vaig col·laborar ...