domingo, 3 de febrero de 2019

Jornada de Benvinguda a l'IES Número 3

És hora de reprendre l'activitat i ho faré amb les pràctiques del màster. Tornaré a l'institut després d'uns quants anys, però aquesta vegada ho faré des de l'altre costat: com a professor. El dia 1 de Febrer, l’IES Número 3 de Dénia ens va donar la benvinguda als 4 estudiants de la UMH d'Elx que farem les pràctiques al centre: Mercè de Tecnologia, Belén d’Informàtica, Laura d’Orientació, amb qui comparteix cotxe perquè vivim relativament prop i jo (Víctor) d’Educació Física. Ha arribat el moment de posar en pràctica el coneixements adquirits al llarg del quatre anys del grau i aquest mesos del màster.
La coordinadora ens va citar a l’entrada del institut, davant de consergeria, a les 11:15. En aquella primera reunió ens van presentar els que són els nostres tutors i ens van explicar una mica el funcionament de les pràctiques i què se'ns demanava per a superar-les.
El meu tutor és Raúl Arellano, professor d’Educació Física en els cursos de 1er, 3er i 4t d'ESO i de 1er de Batxillerat. Acabades les presentacions inicials, va arribar el moment de fer una inspecció al centre i veure les instal·lacions. Es tracta d'un centre nou, estrenat fa uns pocs anys i amb unes instal·lacions impecables. L'institut de secundària Dénia obri les portes a la integració i a la trobada de tota la diversitat que l'ompli: dianenses de sempre i nous que provenen de països com Alemanya, Anglaterra, Rússia, Colombia, Equador, Bulgària i Marroc, entre d'altres.
Després de fer la volta de reconeixement pel centre i presentar-nos alguns dels professors, vaig assistir a una reunió amb el tutor. On vam parlar sobre la meua disponibilitat, les característiques del alumnat al que impartia i sobre la seua metodologia d’ensenyament. També, m’ensenyà el Departament d’Educació Física i em presentà l’altra professora de professió Ángeles Martínez, amb qui també estaré amb la meua estada en el centre i aprofitàrem per explicar-me les activitats que estaven realitzant a les classes i el Campionat voluntari que han organitzat a l’hora d’esplai. Al mateix temps visitàrem la sala de material, amb una gran quantitat de material, ja que la Direcció de Centre considera l’Educació Física molt important.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Dia de l'Esport Inclusiu

Conforme digué la setmana passada, hui 5 d’Abril ha estat el “Dia de l’Esport Inclusiu” a l’IES Número 3 de Dénia. Com vaig col·laborar ...